Άρσεναλ : Πήρε το «10» στη φανέλα ο Οζίλ

Άρσεναλ : Πήρε το «10» στη φανέλα ο Οζίλ

Ο Μεσούτ Οζίλ αποχωρίζεται το Νο.11 και θα φοράει πλέον το Νο.10 στη φανέλα την ερχόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μεσούτ Οζίλ θα φοράει τη φανέλα με το Νο.10. Ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός φορούσε μέχρι πρότινος το «11» στην πλάτη του, νούμερο το οποίο είχε από όταν πήρε μεταγραφή στους κανονιέρηδες από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη «βασίλισσα» φορούσε το «10» και πλέον θα έχει ξανά την ευκαιρία να είναι και με τη… βούλα το νέο δεκάρι της λονδρέζικης ομάδας, μιας και αυτός που το είχε προηγουμένως αποχώρησε. Ο λόγος για τον Τζακ Γουίλσιρ ο οποίος έχει κλείσει στη Φενερμπαχτσέ.

Σε δηλώσεις του ο Οζίλ τόνισε τα εξής: «Δεν είναι μυστικό το πόσο ιδιαίτερος είναι αυτός ο αριθμός για μένα. Κατά την παιδική μου ηλικία ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν το είδωλό μου φορώντας αυτό το νούμερο. Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό αυτό το νούμερο για κάποιον που αγωνίζεται σ’ αυτή τη θέση (σ.σ. του μεσοεπιθετικού). Περιμένω πώς και πώς να φορέσω για πρώτη φορά τη νέα μου φανέλα».

Να αναφέρουμε τέλος, ότι η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι όσοι φίλαθλοί της έχουν αγοράσει τη φανέλα του Οζίλ για τη σεζόν 2018-19 με το Νο.11, θα μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα για να τους σταλεί η νέα εμφάνιση με το Νο.10!

https://twitter.com/Arsenal/status/1014113246821928960

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ