Μάντσεστερ Σίτι: Περνάει ιατρικά τις επόμενες μέρες ο Μαχρέζ

Μάντσεστερ Σίτι: Περνάει ιατρικά τις επόμενες μέρες ο Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαζρέζ αναμένεται να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι, μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός Ριγιάντ Μαχρέζ, ήταν από καιρό στο στόχαστρο του Πεπ Γκουαρντιόλα για να ενισχύσει τα άκρα της Μάντσεστερ Σίτι. Η Λέστερ έβαζε εμπόδια στις προσπάθειες όλων των ομάδων που προσπαθούσαν να αποκτήσουν τον 27χρονο Αλγερινό.

Όπως φαίνεται όμως η Σίτι βρίσκεται μία ανάσα από τον Μαχρέζ. Τα Αγγλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Αλγερινός αναμένεται να μεταβεί στο Μάντσεστερ μέσα στην εβδομάδα για να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει στους «Σίτιζενς».

Ο Μαχρέζ ήταν ακρογωνιαίος λίθος της Λέστερ του 2016 που κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ. Με 17 γκολ και 10 ασίστ σε 37 αγώνες οδήγησε τη Λέστερ σ’ ένα μοναδικό επίτευγμα.

Το ενδιαφέρον από ομάδες τις Ευρώπης δεν άργησε να εκδηλωθεί, αλλά στη Λέστερ προτίμησαν να τον κρατήσουν, παρά τα τεράστια ποσά που τους προσέφεραν για τον 25χρονο τότε Μαχρέζ.

Η πορεία της ομάδας της Λέστερ όμως δεν ήταν αυτή που προσδοκούσαν και πλέον συζητούν πιο ζεστά για την πώληση του Μαχρέζ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε κινήσεις να τον φέρει στο Μάντσεστερ σε κάθε μεταγραφική περίοδο και απ’ ότι φαίνεται οι προσπάθειες του θα ευοδώσουν το φετινό καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ