Κι-Τζάνα Χούβερ : Παιδί-θαύμα από τον Αγιαξ παίρνει η Λίβερπουλ!

Κι-Τζάνα Χούβερ : Παιδί-θαύμα από τον Αγιαξ παίρνει η Λίβερπουλ!

Κοντά στην απόκτηση ενός εξαιρετικού ταλέντου που αγωνίζεται στην άμυνα, βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού που μπορεί να αφήσει εποχή, βρίσκεται η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, πρόκειται για τον 16χρονο Κι-Άνα Χούβερ ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και δεξιός οπισθοφύλακας.

Ο «πιτσιρικάς» που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τους «ειδικούς» του αθλήματος, λέγεται ότι προπονείται την τελευταία εβδομάδα στην ακαδημία των κόκκινων στο Κιρκμπαϊ.

Ο Χούβερ έχει εκπλήξει τους προπονητές και τους σκάουτερ της Λίβερπουλ που τον έχουν παρακολουθήσει και έτσι όπως όλα δείχνουν ο αγγλικός σύλλογος θα ολοκληρώσει το deal για την απόκτησή του.

Ο ταλαντούχος στόπερ μεταπήδησε στον Αγιαξ από την Αλκμαρ στα 14 του, ενώ στην κατηγορία U17 της Eredivisie, έγραψε 13 συμμετοχές και δύο γκολ την περσινή σεζόν.
Ο Ολλανδός θα μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα U18 της Λίβερπουλ, η οποία πλέον βρίσκεται υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Μπάρι Λιούτας, μετά την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ για τη Ρέιντζερς.

Εξάλλου η Λίβερπουλ έχει αποκτήσει τον 20χρονο πρώην μέσο της Τσέλσι, Αϊζαακ Κρίστι-Ντέιβις, με ελεύθερη μεταγραφή από το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ