Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Σφήνα» για τον Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Σφήνα» για τον Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θέλει να χαλάσει τη σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και να τον κάνει δικό της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, με το κόστος της μετακίνησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ να αγγίζει τα 220 εκατ. ευρώ συνολικά. Ο CR7 αναμένεται να πάρει 120 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.

Παρά το γεγονός πως όλη η Ευρώπη έχει βουίξει για τη συμφωνία του Πορτογάλου με τους μπιανκονέρι η Sun ήρθε με δημοσίευμα της να βάλει φωτιά γύρω από την επικείμενη μεταγραφή του Κριστιάνο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση όσο στη Ρεάλ όσο και στον Πορτογάλο για να τον κάνει δικό της.

Η πρόταση της αγγλικής ομάδας στη βασίλισσα αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ ευρώ, ενώ στον ίδιο τον παίκτη αναμένεται να καταθέσει μια μυθική προσφορά που θα ξεπερνάει τα 50 εκατ ευρώ. Ο Ρονάλντο μπορεί να μη διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο από την κοινή τους θητεία στη Μαδρίτη, όμως είναι κοινό μυστικό πως ο Πορτογάλος σταρ θα επέστρεφε πολύ εύκολα στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως αν η Γιουνάιτεντ καταθέσει τη συγκεκριμένη προσφορά στον Κριστιάνο θα τον κάνει αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο, κάτι που ήθελε εξ αρχής από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να καλύψει τα θέλω του Ρονάλντο και μία από τις λίγες ομάδες που μπορεί να το κάνει οπότε αν πράγματι ισχύει το δημοσίευμα ο Κριστιάνο είναι δεδομένο πως θα προτιμήσει τους κόκκινους διαβόλους σε σχέση με τη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ