Άρσεναλ : Κοντά στον Ματέο Γκεντουζί

Άρσεναλ : Κοντά στον Ματέο Γκεντουζί

Μια ανάσα από τον Ματέο Γκεντουζί βρίσκεται η Άρσεναλ σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα.

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του 19χρονου αμυντικού μέσου της Λοριάν βρίσκεται η Άρσεναλ. Ο νεαρός μέσος ήταν επίσης στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ, αλλά οι «κανονιέρηδες» σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα θα ολοκληρώσουν σύντομα τη μεταγραφή του ταλαντούχου μέσου. Πρόκειται για μία κίνηση η οποία αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Την περσινή σεζόν ο Γκεντουζί αγωνίστηκε στη Ligue 2 με τη Λοριάν 18 φορές. Είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας U20 και στη χώρα του μιλούν για έναν αρκετά ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν που τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Λοριάν το έκανε σε ηλικία 17 ετών, τη χρονιά που εκείνη υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Την ίδια στιγμή οι «κανονιέρηδες» είναι πολύ κοντά και στον Λούκας Τορέιρα της Σαμπντόρια, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στη θέση του αμυντικού μέσου. Τώρα που η Ουρουγουάη αποκλείστηκε από το Μουντιάλ, το θέμα του αναμένεται να «τρέξει» και όλα δείχνουν πως σύντομα θα είναι κάτοικος Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ