Λίβερπουλ : Βελτίωσε την προσφορά της για Βίντα, παραπάνω ζητά η Μπεσίκτας

Λίβερπουλ : Βελτίωσε την προσφορά της για Βίντα, παραπάνω ζητά η Μπεσίκτας

Στα 22 εκατομμύρια ευρώ η πρόταση των κόκκινων για τον Κροάτη αμυντικό, τουλάχιστον 13 περισσότερα αξιώνουν οι Τούρκοι.

Η πολύ καλή πορεία της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έχει κάνει άκρως ελκυστικούς τους περισσότερους παίκτες της Χρβάτσκα.

Ενας από αυτούς είναι και ο Ντομαγκόι Βίντα της Μπεσίκτας, την απόκτηση του οποίου επιθυμεί διακαώς η Λίβερπουλ.

Η πρόταση των 18 εκατομμυρίων ευρώ για τον 29χρονο αμυντικό όμως απορρίφθηκε από τους Τούρκους. Ετσι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επανήλθε με πρόταση 22 εκατομμυρίων όμως δύσκολα θα γίνει αποδεκτή και αυτή.

Κι αυτό καθώς δημοσιεύματα από την Τουρκία υποστηρίζουν ότι η Μπεσίκτας θα πει το «ναι» μόνο σε μια πρόταση 35 εκατομμυρίων! Καθώς τόσο αξιολογούν τον Βίντα οι Τούρκοι.

Πλέον μένει να δούμε αν οι κόκκινοι ανεβάσουν τόσο πολύ την προσφορά τους, με τον Γιούργκεν Κλοπ πάντως να τον θεωρεί ιδανική λύση για την άμυνα της ομάδας του.

Το κακό για τη Λίβερπουλ είναι ότι οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Κροατίας έχουν… εκτοξεύσει την τιμή των παικτών της Χρβάτσκα. Το γεγονός αυτό θέλουν να εκμεταλλευθούν τόσο οι ομάδες στις οποίες ανήκουν όσο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές φυσικά.

Πάντως οι Αγγλοι θεωρούν ότι ο συμπατριώτης του Ντέγιαν Λοβρέν θα μπορούσε να πείσει τον Βίντα ώστε να τον ακολουθήσει στο Ανφιλντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ