Σακίρι : Μήνυμα για Στόουκ Σίτι και Λίβερπουλ

Σακίρι : Μήνυμα για Στόουκ Σίτι και Λίβερπουλ

Το μήνυμα του Ελβετού επιθετικού μέσου στα social media για την πρώην και τη νυν ομάδα του.

Ο Σερντάν Σακίρι ανακοινώθηκε χθες από τη Λίβερπουλ στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ελβετός διεθνής επιτελικός χαφ έγραψε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλώντας σχετικά με τη Στόουκ Σίτι και τη νέα του ομάδα.

Ο Σακίρι ευχαρίστησε τους πάντες στην πρώην ομάδα του δίνοντας το σύνθημα της επιστροφής στην Premier League. Όσο για τη Λίβερπουλ, δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα χρώματα των κόκκινων του Μερσεϊσάιντ.

«Θέλω να πάρω την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Στόουκ Σίτι, τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω στην Αγγλία αυτά τα τρία όμορφα χρόνια στον σύλλογο. Αν και η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με πικρό τρόπο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην Premier League στο άμεσο μέλλον. Θα έχω πάντα μια θέση στην καρδιά μου για τη Στόουκ.», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε:

«Και τώρα για τη Λίβερπουλ. Δεν μπορώ να περιμένω για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, να παίξω στο Άνφιλντ, θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Ανυπομονώ να δω το μέλλον μου ως «κόκκινος»».

https://twitter.com/XS_11official/status/1018065388301627392

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ