Πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μπονούτσι

Πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μπονούτσι

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ζήτησε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να κάνει τα πάντα για τον πάρει τον Λεονάρντο Μπονούτσι στο Μάντσεστερ.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι ο κατάλληλος για την ισχυροποίηση της αμυντικής λειτουργίας κάθε ομάδας και γι’ αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται για την απόκτηση του. Για τον Ιταλό μπακ έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να κάνει τα πάντα για τον πάρει στο Μάντσεστερ.

Ο 31χρονος κεντρικός διεθνής αμυντικός το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από το Τορίνο και τη Γιουβέντους, στο Μιλάνο και στη Μίλαν, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος από τη νέα του ομάδα, και αυτό είναι κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτεί ο Πορτογάλος τεχνικός. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ιταλικά ΜΜΕ η αγγλική ομάδα έκανε πρόταση ύψους 32 εκατ. ευρώ στη Μίλαν για τον διεθνή άσο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μίλαν είχε αποκτήσει τον Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Γιουβέντους το προηγούμενο καλοκαίρι, έναντι 40 εκατ. ευρώ, όμως οι «ροσονέρι» ίσως αποδεχτούν την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων», καθώς θα απαλλαγούν από το ακριβό συμβόλαιο του Ιταλού σταρ, ο οποίος αμείβεται με 14 εκατ. ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ