Πρόταση 70.000.000 ευρώ της Λίβερπουλ για Άλισον

Πρόταση 70.000.000 ευρώ της Λίβερπουλ για Άλισον

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει επιστρέψει στη διεκδίκηση του Άλισον Μπέκερ της Ρόμα, έχοντας καταθέσει πρόταση 70.000.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα.

Στα μέσα του περασμένου Ιουνίου το ιταλικό Sky Sports ανέφερε ότι το ενδεχόμενο μεταγραφής του Άλισον Μπέκερ στη Λίβερπουλ είχε ελάχιστες πιθανότητες. Εντούτοις, σημερινά (17/07) δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ της Ρόμα και των «κόκκινων» για τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στην αγγλική ομάδα.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Λίβερπουλ έχει προσφέρει το ποσό των 70.000.000 ευρώ, συν 5.000.000 υπό τη μορφή μπόνους στους «τζιαλορόσι», την ώρα που οι Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι βρίσκονται στη… γωνία και βολιδοσκοπούν την περίπτωση του 25χρονου γκολκίπερ. Βεβαίως, οι «μερένγκες» έχουν θέσει σε προτεραιότητα τον Τιμπό Κουρτουά, εξ ου και ο λόγος που στην παρούσα φάση δεν θεωρούνται φαβορί για την απόκτηση του Άλισον, ο οποίος πλέον φέρεται να βλέπει θετικά την πιθανότητα να μετακινηθεί στη Λίβερπουλ.

Σε περίπτωση αποχώρησης του Βραζιλιάνου από τη Ρόμα, υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι ο Αλφόνς Αρεολά της Παρί Σεν-Ζερμέν και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν. Ο Άλισον πραγματοποίησε 49 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, αποτελώντας σημαντικότατο μέλος της Ρόμα στην πορεία της προς τα ημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας μάλιστα την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ