Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει τον Κέιχιλ ο Μουρίνιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει τον Κέιχιλ ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση αμυντικού και η περίπτωση που κοιτάει είναι του παλιού γνώριμου από την Τσέλσι Γκάρι Κέιχιλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για την απόκτηση αμυντικού, κοιτάζει πολλές περιπτώσεις, όμως αυτή που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι του Γκάρι Κέιχιλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άγγλο στόπερ στην Τσέλσι κατακτώντας μάλιστα κι ένα πρωτάθλημα και θέλει να τον πάρει μαζί του και στους κόκκινους διαβόλους. Ο Κέιχιλ υπολογίζεται κανονικά ως τώρα από τον νέο τεχνικό των μπλε, Μαουρίτσιο Σάρι, όμως αν αποκτηθεί ο Ντάνιελ Ρουγκάνι από τους Λονδρέζους τότε είναι πολύ πιθανό να ζητήσει να φύγει από την ομάδα, καθώς θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της για πολλούς λόγους. Ο Κέιχιλ είναι ένας γηγενής παίκτης με πολύ καλά ανασταλτικά στοιχεία, δυνατός και καλός με την μπάλα στα πόδια και μοιάζει ιδανικός για παρτενέρ του Μπαϊγί και για αυτό θέλει να τον αποκτήσει ο Special One. Φυσικά δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή ακόμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως η Τσέλσι φέρεται να ζητάει τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ για τον Άγγλο αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ