Η Τότεναμ ανανέωσε με τον Σον έως το 2023

Η Τότεναμ ανανέωσε με τον Σον έως το 2023

Μετά τον Χάρι Κέιν, η Τότεναμ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της και με τον Σον, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον 26χρονο μέχρι το 2023.

Ενάμιση μήνα μετά την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χάρι Κέιν, η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο ενός ακόμη σημαντικού παίκτη της που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης. Ο Χιονγκ-Μιν Σον, κατά κόσμον Σον, υπέγραψε νέο συμβόλαιό του με την ομάδα του Λονδίνου έως το 2023, έτσι η τελευταία έκοψε τις ορέξεις των ομάδων της Premier League που… καραδοκούσαν.

Ο Σον είχε μία εξαιρετική σεζόν με την Τότεναμ, ενώ στάθηκε ικανοποιητικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της Νοτίου Κορέας, με αποκορύφωμα φυσικά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Γερμανία την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Μάλιστα, η αρχική γνωστοποίηση έγινε με ένα GIF, το οποίο απεικόνιζε το… χαμόγελο του 26χρονου, ενώ ακολούθησε και ένα βίντεο.

Με τη φανέλα της Τότεναμ, ο Σον έχει πραγματοποιήσει 99 εμφανίσεις, έχει πετύχει 30 γκολ και έχει μοιράσει 16 ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Αμβούργο, Σεούλ και Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ από την αγγλική ομάδα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015, έναντι 30.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ