Κλοπ : «Ο Άλισον θα κάνει ντεμπούτο με τη Νάπολι»

Κλοπ : «Ο Άλισον θα κάνει ντεμπούτο με τη Νάπολι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως ο Άλισον θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με η Νάπολι στις 4 Αυγούστου.

Ο νέος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ, που ανυπομονεί για να αγωνιστεί με την ομάδα του Μέρσεσάιντ, θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του, στον αγώνα με την Νάπολι στις 4 Αυγούστου, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Βραζιλιάνο διεθνή τερματοφύλακα από την Ρόμα αυτό το μήνα, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ για έναν τερματοφύλακα, με συμφωνία ύψους 72,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Θέλει πολύ να αγωνιστεί, θα μπορούσε να ήταν μαζί μας στην Αμερική, αλλά δεν είχε κανένα νόημα», δήλωσε ο Κλόπ σε συνέντευξη τύπου στο Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας, όπου η Λίβερπουλ έχασε σε ένα φιλικό με 3-1 από την Ντόρτμουντ.

«Είχε μια μακρά χρονιά και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Βραζιλίας, ήταν πολύ έντονος χρόνος για εκείνον, γι ‘αυτό και τον έστειλα για διακοπές. Θα έλεγα ότι θα παίξει στο Δουβλίνο (ενάντια στη Νάπολι)».

Ο Αλισον, 25 ετών, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Λορίς Κάριους, ως βασικός τερματοφύλακας. Ο Κλοπ υπεράσπισε τον Γερμανό Κάριους, ο οποίος κατηγορήθηκε για δύο από τα γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης, στον χαμένο τελικό (3-1) του Champions League το Μάιο.

«Χρειαζόμαστε μια ισχυρότερη ομάδα και ο Λόρις είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Αυτή είναι η αλήθεια, τίποτα άλλο», πρόσθεσε ο Κλόπ. «Η δουλειά μου είναι μαζί με τον Μίκαελ Εντουαρντς (αθλητικός διευθυντής) και τον Μάικ Γκόρντον (πρόεδρος) είναι να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες που είναι διαθέσιμοι για την Λίβερπουλ – αν ταιριάζουν. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε». Η ομάδα του Κλοπ συναντά τη Γουέστ Χαμ στον πρώτο αγώνα της σεζόν στις 12 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ