Από το στρίψιμο του νομίσματος, στο στρίψιμο… της πιστωτικής (pic)

Από το στρίψιμο του νομίσματος, στο στρίψιμο… της πιστωτικής (pic)

Στο φιλικό αγώνα Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν, για το International Champions Cup, ο διαιτητής της αναμέτρησης πριν το ξεκίνημα αντί για το καθιερωμένο νόμισμα, έστριψε μία πιστωτική κάρτα!

Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν αναμετρώνται σε φιλικό στη Σιγκαπούρη στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχαν και πολλά να σχολιασθούν σε ένα φιλικό προετοιμασίας Ιούλιο μήνα, ωστόσο ο αγώνας αυτός έκρυβε μία καινοτομία που πρώτη φορά εμφανίζεται σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης όπως επιτάσσει το τελετουργικό κάλεσε κοντά του τους αρχηγούς των δύο ομάδων, τον Μεσούτ Οζίλ για την Άρσεναλ και τον Αντριέν Ραμπιό για την Παρί. Στο σημείο εκείνο κανονικά θα έπρεπε να γίνει το καθιερωμένο στρίψιμο του νομίσματος για να καθοριστεί ποιος θα έχει πρώτος σέντρα και σε ποιο μισό του γηπέδου θα παραταχθεί η κάθε ομάδα.

Αντ’ αυτού ο διαιτητής της αναμέτρησης προέβη σε στρίψιμο… μιας πιστωτικής κάρτας! Όχι δεν είχε ξεχάσει το νόμισμα στα αποδυτήρια. Ένας από τους σπόνσορες του International Champions Cup είναι και η Union Pay International, η οποία παρέχει υπηρεσίες στις χώρες τις Ανατολικής Ασίας.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ