Μαρσιάλ : «Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα»

Μαρσιάλ : «Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα»

Ο Γάλλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αδικαιολόγητα απών από την αποστολή της και του επιβλήθηκε πρόστιμο 200.000. Ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια.

Ο Άντονι Μαρσιάλ είχε πάρει άδεια από την ομάδα να αφήσει την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ για λίγες μέρες, λόγω της γέννησης του παιδιού του. Ωστόσο οι ημέρες πέρασαν και ο 22χρονος Γάλλος δεν επέστρεψε στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται η Αγγλική ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 200.000 ευρώ με τη διοίκηση της ομάδας να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη. Δυσαρεστημένος είναι επίσης και ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα ήταν εκείνος που ζήτησε την επιβολή προστίμου στον Μαρσιάλ.

Ο Γάλλος ο οποίος παραμένει ακόμη στη Γαλλία με την οικογένεια του, μέσω twitter, έδωσε κατά κάποιο τρόπο την απάντηση του γράφοντας:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. Το μικρό μου είναι καλά, για τη μητέρα του τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, αλλά δόξα το Θεό τώρα είναι καλύτερα. Συγγνώμη, αλλά η οικογένειά μου πάντα θα είναι πάνω από όλα. Αύριο θα είμαι στο Μάντσεστερ».

Σύμφωνα με την Αγγλική «Sun» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτονται να προχωρήσουν ακόμα παραπέρα με μεγαλύτερη ποινή αν δεν επιστρέψει άμεσα στην αποστολή της ομάδας.

Το θέμα με τον Άντονι Μαρσιάλ βέβαια δεν είναι απλό. Οι φήμες ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ έχουν «φουντώσει» από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου.

Το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός δεν τον ικανοποιεί και ψάχνει τρόπο για να αποχωρήσει. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ έχει εξωπραγματικές απαιτήσεις για να τον αφήσει κι έτσι το ζήτημα έχει περιπλεχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ