Όσκαρ : Έχει προτάσεις από ομάδες της Premier League

Όσκαρ : Έχει προτάσεις από ομάδες της Premier League

Περιζήτητος στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι ο Όσκαρ, καθώς έχει προτάσεις από ομάδες στα χέρια του και πιθανότατα δεν θα τις αγνοήσει.

Ο Όσκαρ είναι πολύ πιθανό το επόμενο καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ρremier League, καθώς θέλει να αποχωρήσει από την Κίνα. Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός μέσος είχε πάρει μεταγραφή τον Δεκέμβριο του 2016 από την Τσέλσι στη Σανγκάη SIGP, έναντι του ποσού των 60 εκατ. ευρώ.

Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο παρουσίας στο κινέζικο πρωτάθλημα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτάσεις από Έβερτον και Άρσεναλ, ενώ και η πρώην ομάδα του έχει στο νου της την επιστροφή του

«Θα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι ακόμα νέος, μόλις 26 ετών. Φεύγοντας άφησα την πόρτα ανοιχτή και εννοείται πως θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά στην Αγγλία», επεσήμανε ο Όσκαρ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Premier League, ένα League Cup Αγγλίας, καθώς και το Europa League του 2013.

Έτσι, φυσικό είναι να θέλει ξανά να ζήσει παρόμοιες εμπειρίες, έχοντας στο μυαλό του ότι ενόψει Μουντιάλ, επιθυμεί να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση για να είναι στα πλάνα της Σελεσάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ