Θα φύγει ο Κόντε από τη Τσέλσι όπως ο Μουρίνιο;

Θα φύγει ο Κόντε από τη Τσέλσι όπως ο Μουρίνιο;

H Τσέλσι την περασμένη σεζόν κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα Αγγλίας με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, όμως φέτος τα πράγματα δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Ο ιδιοκτήτης των «μπλέ» Ρόμαν Αμπράμοβιτς, δεν είναι ευχαριστημένος από το θέαμα που προσφέρει η ομάδα, ούτε από τα αποτελέσματα κι έτσι η θέση του […]

H Τσέλσι την περασμένη σεζόν κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα Αγγλίας με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, όμως φέτος τα πράγματα δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Ο ιδιοκτήτης των «μπλέ» Ρόμαν Αμπράμοβιτς, δεν είναι ευχαριστημένος από το θέαμα που προσφέρει η ομάδα, ούτε από τα αποτελέσματα κι έτσι η θέση του Ιταλού προπονητή στον πάγκο κρίνεται επισφαλής.

Ο Κόντε αποκάλυψε ανήσυχος την Παρασκευή ότι η ομάδα του δουλεύει 70% λιγότερο στις τακτικές και φυσικές αναγκες της προπόνησης λόγω των αυξημένων απαιτήσεων εξαιτίας των πολλών διοργανώσεων και των παιχνιδιών ανα τρεις μέρες .Είναι φυσικό λοιπόν να υπάρχει πρόβλημα.

Ο Ιταλός απάντησε σε ερώτησεις πως η ομάδα ειναι κουρασμένη λέγοντας «Έχω τις μεθόδους μου», ενώ τόνισε ότι «Είναι η ίδια με την περασμένη σεζόν όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα.

Επίσης μίλησε για τις αλλαγές που κανει από παιχνίδι σε παιχνίδι λέγοντας: Νομίζω ότι όταν πρέπει να παίξεις τέσσερις διοργανώσεις, το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις είναι αυτό. Είναι φυσιολογικό. Το πρόβλημα είναι να παίζεις κάθε παιχνίδι με τους ίδιους παίκτες. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Γουότφορντ χαρακτηρίστηκε το ματς ζωης η θανάτου για πολλούς λόγους. Η καρέκλα του προπονητή της Τσέλσι «τρίζει» με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, καθώς οι ήττες από Κρίσταλ Παλας, Μπέρνλι αλλά και Μάντσεστερ Σίτι έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Κόντε πολύ λένε ότι παίζει το κεφάλι του στο ματς με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ενω αν ηττηθεί η ομάδα τότε πολύ λένε πως θα αποχωρήσει. Οι συγκρίσεις που γίνονται στην Αγγλία τον παρομοιάζουν με τον μεγάλο αντίπαλό του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος όταν ήταν στη Τσέλσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, όμως τη δεύτερη χρονιά η ομάδα του δεν «ρολαρε» ποτε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κακήν κακώς. Λέτε να συμβεί το ίδιο και με τον Αντόνιο Κόντε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ