Μπατσουαγί η… χρυσή αλλαγή

Μπατσουαγί η… χρυσή αλλαγή

Στο σημερινό ματς της Τσέλσι κόντρα στην Γουότφορντ, ο Μίτσι Μπατσουαγί έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα στην καριέρα του στους «Μπλε» του Λονδίνου και την Premier League. Να σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο. Μπήκε στο 61’ αντί του Μοράτα και έκανε το 2-2 για τους «Μπλε» στο 71’, ανοίγοντας τον δρόμο για την τελική νίκη […]

Στο σημερινό ματς της Τσέλσι κόντρα στην Γουότφορντ, ο Μίτσι Μπατσουαγί έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα στην καριέρα του στους «Μπλε» του Λονδίνου και την Premier League. Να σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο.

Μπήκε στο 61’ αντί του Μοράτα και έκανε το 2-2 για τους «Μπλε» στο 71’, ανοίγοντας τον δρόμο για την τελική νίκη με 4-2 της ομάδας του Αντόνιο Κόντε. Χαρακτηριστικό είναι πως μετρώντας από την περσινή σεζόν που ήταν και η πρώτη του Βέλγου στράικερ στο Νησί, μετράει 5 γκολ στην Premier League ερχόμενος από τον πάγκο.

Αυτό το στατιστικό τον φέρνει στη δεύτερη θέση των σκόρερ που μπαίνουν σαν αλλαγή στα ματς πίσω από τον… μετρ του είδους Ολιβιέ Ζιρού της Άρσεναλ που έχει 7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ