Ντίνι: Η Άρσεναλ δεν έχει… καρύδια

Ο Τρόι Ντίνι της, αρχηγός της Γουότφορντ αποκάλυψε με πολύ γλαφυρό τρόπο, τι λείπει από την Άρσεναλ φέτος στην Premier League, μετά τη νίκη της ομάδας του Μάρκο Σίλβα επί των «κανονιέρηδων» με 2-1. Η Άρσεναλ αν και προηγήθηκε στο ματς με γκολ του Μερτεσάκερ κατάφερε να χάσει την αναμέτρηση δεχόμενη δυο γκολ από τους […]

Ντίνι: Η Άρσεναλ δεν έχει… καρύδια | to10.gr

Ο Τρόι Ντίνι της, αρχηγός της Γουότφορντ αποκάλυψε με πολύ γλαφυρό τρόπο, τι λείπει από την Άρσεναλ φέτος στην Premier League, μετά τη νίκη της ομάδας του Μάρκο Σίλβα επί των «κανονιέρηδων» με 2-1.

Η Άρσεναλ αν και προηγήθηκε στο ματς με γκολ του Μερτεσάκερ κατάφερε να χάσει την αναμέτρηση δεχόμενη δυο γκολ από τους Ντίνι (πέναλτυ) και Κλέβερλι στις καθυστερήσεις, με τον Βενγκέρ μετά τη λήξη του ματς να ρίχνει το φταίξιμο της ήττας στον καταλογισμό πέναλτυ κατά της Άρσεναλ.

Ο Ντίνι, μιλώντας στο BT Sports είχε πληρωμένη απάντηση στον Αλσατό τεχνικό: «Άκουσα πως ο Βενγκέρ τα ρίχνει στο πέναλτυ για την ήτα της Άρσεναλ. Λοιπόν δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω στον κ. Βενγκέρ τι να σκεφτεί, αλλά η Άρσεναλ δεν έχασε για αυτό τον λόγο. Έχασε γιατί δεν έχει… καρύδια.

Όποτε παίζω κόντρα στην Άρσεναλ σκέφτομαι… ας βάλουμε το πρώτο γκολ και μετά θα δούμε ποιος το θέλει περισσότερο. Σηκώθηκα για κεφαλιά με τον Μερτεσάκερ και δεν χρειάστηκα καν να βάλω τα δυνατά μου…»