«Προσωρινός» ο Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Πιστός στις αρχές του ο «Special One» δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς πως δεν θα μακροημερεύσει στο Μάντσεστερ, αφού δεν έχει χάσει τη φιλοδοξία του και την επιθυμία του για καινούριες εμπειρίες. Μιλώντας στην γαλλική τηλεόραση ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε την Παρί σεν Ζερμέν ως ένα φανταστικό κλαμπ ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ακόμα ένας προπονητής με […]

«Προσωρινός» ο Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! | to10.gr

Πιστός στις αρχές του ο «Special One» δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς πως δεν θα μακροημερεύσει στο Μάντσεστερ, αφού δεν έχει χάσει τη φιλοδοξία του και την επιθυμία του για καινούριες εμπειρίες.

Μιλώντας στην γαλλική τηλεόραση ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε την Παρί σεν Ζερμέν ως ένα φανταστικό κλαμπ ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ακόμα ένας προπονητής με ανησυχίες, φιλοδοξίες και την επιθυμία να κάνω συνεχώς καινούρια πράγματα. Οπότε όχι δεν το πιστεύω, δεν θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ (Μάντσεστερ).»

Δήλωση που δεν πρέπει κανονικά να μας προκαλεί καμία εντύπωση, αφού αν αναλογιστούμε το παρελθόν του πολυνίκη τεχνικού θα διαπιστώσουμε πως δεν έχει μακροημερεύσει σε κανένα από τα επτά κλαμπ που έχει εργαστεί.

Στην Μπενφίκα έμεινε μόλις λίγους μήνες (2000), ενώ πέρασε και μια ολόκληρη σεζόν στην Λεϊρία (’01-‘02). Η εξαιρετικά επιτυχημένη του θητεία στην Πόρτο κράτησε δυο σεζόν (’02-‘04) ενώ η πρώτη του θητεία στην Τσέλσι τρεις (’04-‘07). Μετέπειτα η περιπέτεια του στην Ιταλία και την Ίντερ διήρκεσε δυο χρονιές (’08-‘10) και στην Ισπανία τρία χρόνια (’10-‘13) για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από εκεί και έπειτα επέστρεψε στην αγαπημένη του Premier League για λογαριασμό της Τσέλσι (’13-‘15) και από πέρσι τον βρίσκουμε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (’16-…). Με βάση τις συνήθειες του δεν πρόκειται να καθίσει ήσυχος για περισσότερες από δύο σεζόν. Όσο για τον επόμενο προορισμό του; Γιατί όχι Παρίσι…