Σικ-άθηκε τις ερωτήσεις ο Ντι Φραντσέσκο!

Έχει... σιχαθεί να απαντάει συνέχεια σε ερωτήσεις για τον Πάτρικ Σικ ο τεχνικός της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, όπως έδειξε σε συνέντευξη Τύπου των "τζιαλορόσι" πριν το ματς με τη Νάπολι.

Σικ-άθηκε τις ερωτήσεις ο Ντι Φραντσέσκο! | to10.gr
Για χάρη του η Ρόμα έβγαλε πολλά εκατομμύρια από τα ταμεία της για να τον κάνει δικό της το περασμένο καλοκαίρι. Όμως για την ώρα ο Πάτρικ Σικ δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο με τους “τζιαλορόσι”.

Ο νεαρός στράικερ εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα μόλις… 15 λεπτά!

Σίγουρα όλα αυτά έχουν παίξει σημαντικό ρόλο, ώστε οι Ιταλοί δημοσιογράφοι να ρωτούν συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του, όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Βέβαια, ο τεχνικός των Ρωμαίων, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, δεν έδειξε να είναι το ίδιο… περίεργος για τον ποδοσφαιριστή του και έτσι ξέκοψε τις ερωτήσεις που θα είχαν κεντρικό θέμα τον Σικ, λίγο πριν το ματς με τη Νάπολι.

Αυτά είπε ο Ντι Φραντσέσκο:

“Τι θα γίνει με τον Στρούτμαν και τον Σικ; Κανένας από τους δύο δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τη Νάπολι. Και οι δύο θέλουν χρόνο μέχρι να γίνουν τελείως καλά. 

Εκτός αυτού έχω βαρεθεί να απαντάω συνέχεια σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τον Σικ. Αρκετά! Κάτι τέτοιο του δημιουργεί παραπάνω πίεση και ήδη έχει αρκετή στις πλάτες του. Στόχος του είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση. Θα τον χρησιμοποιήσω όταν και πάλι είναι έτοιμος να παίξει. Δε χρειάζεται να κάνω τους άλλους χαρούμενους σε βάρος της υγείας του”.