“Αυτή η νίκη θα πάει για τον Μοντέλα”

Σκοπός του Αντρέ Σίλβα είναι να βοηθήσει τη Μίλαν να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ και να την αφιερώσει στον προπονητή του, Βιντσέντζο Μοντέλα.

“Αυτή η νίκη θα πάει για τον Μοντέλα” | to10.gr
 Όλοι στην Ιταλία περιμένουν πώς και πώς να δουν το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν το βράδυ της Κυριακής (15/10). Ειδικά οι “ροσονέρι” έχουν ένα παραπάνω λόγο να ψάχνουν τη νίκη απέναντι στους γείτονές τους. Όχι μόνο για λόγους πρεστίζ ή εγωισμού.
Θέλουν να “κλείσουν” στόματα, καθώς ήδη πολλοί λένε πολλά για εκείνους. Ειδικά για τον τεχνικό τους, Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος είναι με τη πλάτη στον… τοίχο, αφού σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει η Μίλαν, τότε δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον πάγκο των Μιλανέζων.
Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής θα πρέπει να είναι… ήσυχος για τους ποδοσφαιριστές του που θέλουν πάρα πολύ να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο. Τουλάχιστον αυτό δηλώνουν. Ένας από αυτούς είναι ο Αντρέ Σίλβα.

Ο Πορτογάλος στράικερ επιθυμεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του Μοντέλα και το έδειξε δηλώνοντας:

“Συμφωνώ με όλη την κριτική που μου γίνεται. Ειδικά όταν από αυτή βγαίνει κάτι καλό. Με βοηθάει στο να γίνομαι καλύτερος. Εκτός αυτού θέλω να βοηθήσω τον Μοντέλα και να του δείξω πως μπορώ να γίνω ένας παίκτης των προσδοκιών του. Θα αφιερώσω σ’ εκείνον τη νίκη μας!”.
Εκτός αυτού ο Σίλβα έδειξε πως έχει ήδη μπει στο… πετσί του ντέρμπι:
“Θα νικήσουμε 2-0. Από τη στιγμή που έφτασα, έχω καταλάβει πως αυτό είναι ένα ιδιαίτερο ματς. Όχι μόνο για εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τη πόλη του Μιλάνου.
Για την ώρα η Ίντερ τα πηγαίνει καλύτερα από εμάς φέτος. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι θα τους νικήσουμε και θα δώσουμε στους οπαδούς μας μία μεγάλη χαρά. Σίγουρα θα βγούμε στο γήπεδο και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για τη νίκη”.