«Προδότης» ο γιος του Ματεράτσι!

«Προδότης» ο γιος του Ματεράτσι!

Το δικό του... προσωπικό δράμα φαίνεται πως περνάει κάθε φορά πριν τα ματς της Ίντερ με τη Μίλαν ο Μάρκο Ματεράτσι, λόγω του γιου του!

Λένε πως το «αίμα νερό δεν γίνεται». Σωστά. Λένε επίσης πως «τους γονείς μας δεν τους διαλέγουμε». Αν το αλλάξουμε λίγο, για να το φέρουμε στα μέτρα του Μάρκο Ματεράτσι, θα λέγαμε πως ούτε τα… παιδιά μπορούμε να τα αλλάξουμε. Ειδικά αν τους μπει κάτι στο μυαλό.

Και όταν λέμε κάτι αυτό πρόκειται για τον μεγαλύτερο… εφιάλτη κάθε πατέρα. Ο γιος του να υποστηρίζει αντίπαλη ομάδα. Αυτό συμβαίνει και με τον «Μάτριξ». Ο παλαίμαχος αμυντικός λίγες ώρες πριν το ματς της Ίντερ με τη Μίλαν μίλησε για την εμπειρία να έχει ένα κανακάρη για… προδότη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ματεράτσι:

«Ο γιος μου ο Νταβίντ πάντα μου πήγαινε κόντρα σε όλα. Όμως αυτή τη φορά το πήγε… πολύ μακριά. Μία μέρα πριν το ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν ήταν να πάω σε μία έκθεση με θέμα το ποδόσφαιρο. Του είπα να έρθει μαζί μου. Ήμουν έτοιμος να φύγω από το σπίτι. Τότε τον βλέπω με μία φανέλα της Μίλαν που πίσω της έγραφε «Ματεράτσι 23». Ήταν δώρο από τον Μάσιμο Αμπροζίνι, ο οποίος γέλασε πάρα πολύ μόλις έμαθε το εν λόγω περιστατικό και ότι ο γιος μου υποστηρίζει τη Μίλαν.

Του ζήτησα πολλές φορές του γιου μου να τη φορέσει μιας και θα βγαίναμε έξω. Αλλά εκείνος όντας 6,5 ετών είπε όχι και έτσι κάναμε βόλτα στους δρόμους του Μιλάνου για 3,5 ώρες πριν ένα τόσο σημαντικό ματς ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ που θα έκρινε πολλά για το πρωτάθλημα.

Λίγο ως πολύ ήταν ένας εφιάλτης. Δεν είμαι κάποιος που εύκολα νιώθει ντροπή. Παρόλα αυτά εκείνη η μέρα ήταν πολύ δύσκολη. Θυμάμαι μερικούς στο δρόμο που με κοίταζαν λες και ήμουν τρελός και μερικούς φίλους της Μίλαν που… γέλαγαν! Πραγματικά δε μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις. Ήταν ντροπιαστικό», τα λόγια του Ματεράτσι που σίγουρα θα χρειαστεί πολύ χρόνο ακόμη μέχρι νας το… χωνέψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ