«Κλείδωσε» την τετράδα η Αταλάντα (3-4), σώθηκε και μαθηματικά η Σπέτσια (4-1)

«Κλείδωσε» την τετράδα η Αταλάντα (3-4), σώθηκε και μαθηματικά η Σπέτσια (4-1)

Η Αταλάντα νίκησε με 4-3 την αδιάφορη Τζένοα εκτός έδρας και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League την ώρα που η Σπέτσια με το 4-1 επί της τραγικής Τορίνο, έσωζε και μαθηματικά την κατηγορία.

Θέση στα αστέρια και για τη νέα σεζόν έκλεισε η Αταλάντα. Η ομάδα του Γκασπερίνι πέρασε με 4-3 από τη Γένοβα επί της Τζένοα κι έφυγε στο +5 από την πέμπτη Γιουβέντους ενώ η Σπέτσια διέλυσε με 4-1 την Τορίνο και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της.

Ζαπάτα (9′) και Μαλινκόφσκι (26′) έδωσαν από νωρίς «αέρα» δύο γκολ στην Αταλάντα που στο 44′ έφτασε και στο 0-3 με τον Γκόσενς. Το παιχνίδι φάνηκε πως είχε κριθεί αλλά η Τζένοα δεν τα παράτησε. Ο Σομουρόντοβ στο 48′ μείωσε σε 1-3 για να έρθει λίγο μετά το 1-4 από τον Πάσαλιτς. Ο Πάντεβ με πέναλτι στο 67′ και ο  Σομουρόντοβ στο 84′ έφεραν το σκορ στο 3-4 με την Αταλάντα ωστόσο να παίρνει τη νίκη.

Παραμονή για την Σπέτσια

Στο άλλο ματς ο Σαπονάρα έκανε το 1-0 στο 19′ με τον Ενζολά να κάνει το 2-0 με πέναλτι το 40′. Ο Μπελότι με πέναλτι μείωσε σε 2-1 στο 55′ για την Τορίνο και ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ για τους γηπεδούχους. Ενζολά στο 74′ και Φαρίας δέκα λεπτά μετά έγραψαν το τελικό 4-1.

Με την παραμονή της Σπέτσια στην κατηγορία, ενεργοποιείται και η ρήτρα του Ντανιέλε Βέρντε με τους Ιταλούς να καταβάλλουν στην ΑΕΚ 700 χιλ. ευρώ και να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ