Φιορεντίνα – Νάπολι 0-2: «Σεντονάτο» διπλό η Νάπολι στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα – Νάπολι 0-2: «Σεντονάτο» διπλό η Νάπολι στη Φλωρεντία

Η Νάπολι κατάφερε να πάρει την τεράστια νίκη (2-0) στη Φλωρεντία απέναντι στη Φιορεντίνα, με τους «παρτενοπέι» να βρίσκονται πλέον μία ανάσα μακριά από την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου του επόμενου Champions League

Νάπολι έτοιμη για σεντόνι! Με μία επαγγελματική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από το «Αρτέμιο Φράνκι», επικρατώντας της Φιορεντίνα με 2-0 για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Ένα γκολ ο Ινσίνιε, ένα ο Ζιελίνσκι και στο +1 από τη Γιουβέντους οι «παρτενοπέι»! Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση η ομάδα του Πίρλο που αν δει και τη Μίλαν να παίρει τους τρεις βαθμούς το βράδυ απέναντι στην Κάλιαρι θα δει το έργο της να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Κακό το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς καθαρό μυαλό, κάνοντας πολλά λάθη και φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής… Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο μπήκαν πιο σοβαροί στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκαν νωρίς το μεγάλο γκολ!

Ο Λορέντσο Ινσίνιε εκτέλεσε το πέναλτι και αφού αρχηκά αστόχησε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο ριμπάουντ και να γράψει το 1-0 στο 56ο λεπτό! Η Νάπολι πήρε από εκεί και πέρα τα ηνία και στο 67′ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ζιελίνσκι.

Η ομάδα του Γκατούζο κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έφτασε σε μία νίκη που μπορεί την επόμενη αγωνιστική να αποδειχτεί χρυσάφι!

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Κάσερες, Βενούτι, Μποναβεντούρα (77′ Καγιεχόν), Πούλγκαρ, Καστροβίλι (66′ Εϊσερίκ), Μπιράγκι (66′ Ίγκορ), Βλάχοβιτς, Ριμπερί

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Ραχμάνι, Χισάι, Ρουίζ, Μπακαγιόκο, Πολιτάνο (76′ Λοζάνο), Ζιελίνσκι (76′ Μέρτενς), Ινσίνιε, Οσιμέν (84′ Πετάνια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ