Κιελίνι: “Δεν θα περάσει ο Ολυμπιακός”

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν δίνει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονσ Λιγκ για τον Ολυμπιακό, ενώ πιστεύει πως τα παιχνίδια ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα είναι σαν νοκ-άουτ. Ο 33χρονος αμυντικός των πρωταθλητών Ιταλίας βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το πρώτο ματς με την Σπόρτινγκ και όταν κλήθηκε να κάνει μια εκτίμηση για […]

Κιελίνι: “Δεν θα περάσει ο Ολυμπιακός” | to10.gr

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν δίνει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονσ Λιγκ για τον Ολυμπιακό, ενώ πιστεύει πως τα παιχνίδια ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα είναι σαν νοκ-άουτ.

Ο 33χρονος αμυντικός των πρωταθλητών Ιταλίας βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το πρώτο ματς με την Σπόρτινγκ και όταν κλήθηκε να κάνει μια εκτίμηση για τον όμιλο απάντησε:

«Κατά 99% η Μπαρτσελόνα θα τερματίσει πρώτη και ο Ολυμπιακός δεν θα περάσει… Θεωρώ ότι τα δύο ματς με τη Σπόρτινγκ θα είναι όπως σε μια φάση νοκ-άουτ και για εμάς, αλλά και για την αντίπαλό μας. Θέλουμε να πετύχουμε απέναντι στη Σπόρτινγκ, στον πάγκο της οποίας υπάρχει ένας άνθρωπος που μας έχει προκαλέσει αρνητικές αναμνήσεις. Ξέρουμε ότι τα ματς με τη Σπόρτινγκ κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνουν τη 2η θέση του γκρουπ για την πρόκριση».