Μίλαν : Θέλει να «κλέψει» τον Μαρκάνο

Μίλαν : Θέλει να «κλέψει» τον Μαρκάνο

Η Μίλαν έχει βάλει στο στόχαστρο την πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και νυν της Πόρτο, Ιβάν Μαρκάνο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Βαλένθια. Βέβαια το ενδιαφέρον των Ροσσονέρι ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Η Μίλαν έχει βγει στην αγορά και αναζητά καλές περιπτώσεις παικτών, τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν το καλοκαίρι, για να συμπληρώσει το ρόστερ της, κυρίως στους αναπληρωματικούς.

Έτσι, σύμφωνα με το Calciomercato, έχει στραφεί στην περίπτωση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, με το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού με την Πόρτο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Οι Ροσσονέρι θέλουν τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό για αντικαταστάτη του Ματέο Μουζάκιο, που θα αποχωρήσει από το Μιλάνο, ενώ θα αποτελεί την πρώτη αλλαγή στο αμυντικό δίδυμο των Λεονάρντο Μπονούτσι και Αλέσιο Ρομανιόλι.

Για τον Μαρκάνο υπάρχει έντονη φημολογία περί προφορικής συμφωνίας του με τη Βαλένθια μετά το πέρας του συμβολαίου του με την Πόρτο, ωστόσο το ενδιαφέρον από πλευράς Μίλαν είναι αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα.

Παράλληλα, η ιταλική ομάδα φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με δύο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Ο πρώτος είναι ο Πέπε Ρέινα της Νάπολι, ο οποίος θα αποτελέσει το back up του Τζίτζι Ντοναρούμα και ο δεύτερος είναι ο Ίβαν Στρίνιτς της Σαμπντόρια, που αναμένεται να είναι ο αναπληρωματικός του Ρικάρντο Ροντρίγκεζ στη θέση του αριστερού μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ