Λάτσιο – Ρόμα 3-2 – Η Ρώμη είναι… γαλάζια! (vid)

Λάτσιο – Ρόμα 3-2 – Η Ρώμη είναι… γαλάζια! (vid)

Η Λάτσιο πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Ρόμα και πλησίασε στον έναν βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League - Δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Μουρίνιο

Αφεντικό της «Αιώνιας Πόλης» η Λάτσιο!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε με σκορ 3-2 της Ρόμας του Ζοσέ Μουρίνιο (τα… έψαλλε στο τέλος στους παίκτες του!), σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν 20 τελικές αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε βαθμό.

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για τη Λάτσιο, δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα για τη Ρόμα στο πρωτάθλημα. Στους 12 βαθμούς οι 4οι «τζιαλορόσι», στους 11 πόντους και μόλις στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League οι «λατσιάλι».

Από το 10′ οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα νίκης. Ο Άντερσον έκανε ωραία σέντρα και ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πρόλαβε τον Ρούι Πατρίτσιο για το 1-0. Στο 19′ έγινε και το 2-0. Ο Ιμόμπιλε έφυγε στην κόντρα, «σέρβιρε» στον Πέδρο και ο τελευταίος σκόραρε γράφοντας ιστορία, καθώς έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε Derby della Capitale για λογαριασμό και των δυο ομάδων!

Στο 41′ η Ρόμα έδειξε πως έχει… σφυγμό, με τον Ιμπάνιεθ να μειώνει σε 2-1. Ωστόσο, η Λάτσιο με τον Άντερσον έκανε το 3-1 με νέα ασίστ του Ιμόμπιλε (καταπληκτική προσπάθεια του Ιταλού φορ!) και «κλείδωσε» τη νίκη, με τη Ρόμα να καταφέρνει μονάχα να μειώσει στο τελικό 3-2 με εκτέλεση πέναλτι του Βερετούτ στο 69′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΤΣΙΟ (Μαουρίσιο Σάρι): Ρέινα, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ακέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Λέιβα (61΄Κατάλντι), Αλμπέρτο (66΄ Άκπρο), Πέδρο, Άντερσον, Ιμόμπιλε (90΄ Μουρίκι)

ΡΟΜΑ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο, Βίνα (81΄Σμόλινγκ), Ιμπάνιεζ, Μαντσίνι, Κάρσντορπ (81΄Ζαλέφσκι), Βερετού, Κριστάντε, Μχιταριάν, Ζανιόλο (77΄Πέρεθ), Ελ Σαράουϊ (64΄Σομουρόντοφ), Έιμπραχαμ

Δείτε τα highlights της σπουδαίας αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ