Ίντερ – Κάλιαρι 4-0

Ίντερ – Κάλιαρι 4-0

Η Ίντερ έκανε... πλάκα στην Κάλιαρι (3-0), η οποία τελείωσε το ματς χωρίς τελική, και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που την έφερε στην 3η θέση της Serie A, η οποία οδηγεί στο Champions League.

Μια Ίντερ να την «πιεις στο ποτήρι» διέλυσε με 4-0 την Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη, η οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν έκανε τελική στο ματς, και ανέβηκε στην 3η θέση της Serie A που οδηγεί στο Champions League.

Το ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικότερο για τους «νερατζούρι», οι οποίοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3′. Ο Κανσέλο εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και μπέρδεψε τον Κράνιο, που την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι συνέχισε να πιέζει για να κλειδώσει το ματς και στο 21′ έφτασε πολύ κοντά, όμως το σουτ του Καραμό κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η Ίντερ το πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου με τον «συνήθη ύποπτο», Μάουρο Ικάρντι. Συγκεκριμένα στο 49′ ο Ραφίνια βρήκε με ωραίο εναέριο τακουνάκι τον Αργεντινό που έκανε το 2-0 και έφτασε τα 25 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μιλάνου ενέτεινε την πίεση της και στο 60′ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 60′. Ο Μπρόζοβιτς έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια και ακόμα καλύτερο πλασέ νικώντας για τρίτη φορά τον Κράνιο και διαμορφώνοντας το 3-0. Oι «νερατζούρι» ολοκλήρωσαν το θρίαμβο τους στις καθυστερήσεις με δυνατό σουτ του Πέρισιτς έξω από την περιοχή.

Με τη νίκη αυτή η Ίντερ έφτασε τους 63 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο +2 από τις Ρόμα και Λάτσιο, που έχουν ένα ματς λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ