Λάτσιο – Σαμπντόρια 4-0

Λάτσιο – Σαμπντόρια 4-0

Τόσο η Λάτσιο όσο και η Ίντερ επικράτησαν των Σαμπντόρια και Κίεβο αντίστοιχα και στοχεύουν σε έξοδο στο Champions League. Μεγάλη νίκη για Αταλάντα που κοιτάζει Ευρώπη αφήνοντας πίσω της τη Μίλαν. Νίκη- ανάσα για Κροτόνε στη «μάχη» για αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης.

Μπορεί το βράδυ να κρίνεται ο τίτλος. Στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι όμως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Seria A έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αφενός Λάτσιο και Ίντερ δίνουν τη μάχη τους για ένα εισιτήριο για τη διοργάνωση των… αστεριών, αφετέρου η Αταλάντα εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Μίλαν βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το Europa League. Ενώ στη μάχη των τελευταίων θέσεων η Κροτόνε πήρε πολύτιμους βαθμούς για να αποφύγει τον… πονοκέφαλο.

Η Λάτσιο διέλυσε την Σαμπντόρια με 4-0 και έπιασε τη Ρόμα στον βαθμολογικό πίνακα (67 βαθμούς έκαστη). Μια ανάσα πιο πίσω η Ίντερ (με 66 βαθμούς) έκανε τη… δουλειά της επικρατώτας της Κίεβο εκτός έδρας (2-1). Σημαντική και η επικράτηση της Κροτόνε επί της Ουντινέζε (2-1) καθώς έτσι έφτασε τους 31 βαθμούς (στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού).

Πιο αναλυτικά, οι Λατσιάλοι έκαναν επίδειξη δύναμης στην Σαμπντόρια (4-0), χάρη στα δύο τέρματα του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έφτασε τα 29 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, ένα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κι άλλο ένα του Ντε Φράι. Η Ίντερ από πλευράς της τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Κίεβο, όμως κατάφερε να επικρατήσει με 2-1, χάρη στα γκολ του Ικάρντι και Πέρισιτς (στο 50′ και το 61′ αντίστοιχα). Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε στην εκπνοή ο Στεπίνσκι.

Η Αταλάντα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στραβοπάτημα της Μίλαν (ήττα από την Μπενεβέντο με 1-0) επικράτησε εντός έδρας της Τορίνο, χάρη στα Φρόιλερ και Χόσενς, την ξεπέρασε στη βαθμολογία και με 55 βαθμούς βρίσκεται κοντά στην έξοδο στο Europa League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Serie A:

Λάτσιο – Σαμπντόρια 4-0: (32’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 43’ Ντε Φράι, 85’, 88’ Ιμόμπιλε)

 

Αταλάντα – Τορίνο 2-1: (53’ Φρόιλερ, 63’ Χόσενς / 56’ Λιάιτς)

https://www.youtube.com/watch?v=XOqJcwVD2kg

Kιέβο Βερόνα – Ίντερ 1-2: (90′ Στεπίνσκι / 52’ Ικάρντι, 61’ Πέρισιτς)

https://www.youtube.com/watch?v=g4JcdiNE5kk

Ουντινέζε – Κροτόνε 1-2: (6’ Λαζάνια / 7’ Σίμι, 86’ Φαραόνι)

https://www.youtube.com/watch?v=H85xADKtrVM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ