Γιορέντε: «Η Γιουβέντους είναι η οικογένειά μου»

Γιορέντε: «Η Γιουβέντους είναι η οικογένειά μου»

Ο Φερνάντο Γιορέντε υπήρξε παίκτης της Γιουβέντους την διετία 2013-2015 και όπως δήλωσε αισθάνεται πολύ δεμένος με τους «μπιανκονέρι». Ο Ισπανός επιθετικός της Τότεναμ αποκάλυψε πως η Γιουβέντους είναι οικογένεια του, όμως τόνισε πως δε θα γυρίσει πίσω, διότι είναι ευχαριστημένος στο Λονδίνο. Αναλυτικά όσα είπε ο 32χρονος επιθετικός: «Αισθάνομαι δεμένος με τη Γιουβέντους και […]

Ο Φερνάντο Γιορέντε υπήρξε παίκτης της Γιουβέντους την διετία 2013-2015 και όπως δήλωσε αισθάνεται πολύ δεμένος με τους «μπιανκονέρι».

Ο Ισπανός επιθετικός της Τότεναμ αποκάλυψε πως η Γιουβέντους είναι οικογένεια του, όμως τόνισε πως δε θα γυρίσει πίσω, διότι είναι ευχαριστημένος στο Λονδίνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο 32χρονος επιθετικός:

«Αισθάνομαι δεμένος με τη Γιουβέντους και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η ήττα από τη Λάτσιο με στενοχώρησε. Ελπίζω η «Γιούβε» να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Θα είναι πάντα μία οικογένεια για εμένα. Δεν σκέφτομαι όμως την επιστροφή μου στην Ιταλία. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια εκεί, δημιούργησα νέες φιλίες αλλά είμαι χαρούμενος στην Αγγλία και απολαμβάνω την παρουσία μου στην Τότεναμ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ