Serie A : Σκάνδαλο στην Ιταλία με τον Ορσάτο και τις φωτογραφίες με τη Γιουβέντους

Serie A : Σκάνδαλο στην Ιταλία με τον Ορσάτο και τις φωτογραφίες με τη Γιουβέντους

Ο διαιτητής που διηύθυνε το ντέρμπι της Ίντερ με τη Γιουβέντους, φαίνεται πως είναι οπαδός της Γιουβέντους, δίνοντας τροφή για αρκετά σχόλια στη γειτονική χώρα.

Η Ίντερ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Ντανιέλε Ορσάτο στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους στο οποίο η κυρία επέστρεψε από το 2-1 και επικράτησε με 3-2 παραμένοντας στην κορυφή.

Όπως προκύπτει από Ιταλικές πηγές όλη η οικογένεια Ορσάτο είναι οπαδοί της Γιουβέντους με τον αδερφό του Ρομπέρτο να έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες που φανερώνουν τα ασπρόμαυρα αισθήματά του. Μάλιστα σε κάποιες από αυτές φαίνεται και ο αδερφός του, Ντανιέλε Ορσάτο που διεύθυνε το χθεσινό derby d’italia.

Το μένος της Ίντερ είναι μεγάλο καθώς υποστηρίζουν πως ο Ιταλός διαιτητής ευνόησε την Γιούβε για να μην μείνει πίσω στη μάχη που δίνει για το 7ο σερί Σκουντέτο. Η οδηγία είναι σαφέστατη όσον αφορά τους διαιτητές, καθώς σε περίπτωση που υποστηρίζουν μια ομάδα πρέπει να δηλώνουν «κόλλημα».

Η φωτογραφία με την υπογεγραμμένη φανέλα του Μπουφόν καθώς και το μήνυμα «Αν με ψάχνετε θα είμαι στο Κάρντιφ», αναφερόμενος στον περσινό τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεχωρίζουν.

Μάλιστα το γεγονός ότι μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ρομπέρτο άλλαξε το επώνυμό του από Orsato σε Cirinci περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Δείτε και θα καταλάβετε 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ