Μίλαν – Φιορεντίνα 5-1

Μίλαν – Φιορεντίνα 5-1

Η Μίλαν σκόρπισε την απογοητευμένη Φιορεντίνα με 5-1, ενώ η Σπαλ έκλεισε τη σεζόν με νίκη επί της Σαμπντόρια (3-1) και σφράγισε την παραμονή στην τελευταία αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν υποδέχτηκε στο Σαν Σίρο την απογοητευμένη Φιορεντίνα, που έχασε μαθηματικά τις ελπίδες της για κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο την περασμένη αγωνιστική. Οι ροσονέρι λοιπόν, με τον Τσαλχάνογλου σε οργιώδη φόρμα (1 γκολ/3 ασίστ), διέλυσαν τους Βιόλα με 5-1 και έκλεισαν θριαμβευτικά τη σεζόν.

Σιμεόνε και Κιέζα, μπορεί να συνδυάστηκαν για το 1-0 της Φιορεντίνα με γκολ του πρώτου στο 20’, αλλά οι παίκτες του Γκατούζο στη συνέχεια ήταν καταιγιστικοί. Ο Τσαλχάνογλου στο 23’ ισοφάρισε και ο Κουτρόνε μετά από ασίστ του Τούρκου έκανε το 2-1 στο 41’ που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Μιλανέζοι βρήκαν άλλα τρία γκολ με τους Κάλινιτς (49’), Κουτρόνε (59’) και Μποναβεντούρα (76’) και κατάφεραν να πάρουν μια ευρεία νίκη μπροστά στο κοινό τους, κλείνοντας θριαμβευτικά μια μέτρια χρονιά.

Από τα άλλα ματς ξεχώρισε η νίκη της Τορίνο εκτός έδρας επί της Τζένοα, όπως και οι εντός έδρας νίκες της Νάπολι (2-1 την Κροτόνε) και Σπαλ (3-1 τη Σαμπντόρια), με τους παρτενοπέι να κλείνουν άλλη μια σεζόν με προσδοκίες, βλέποντας την πλάτη της Γιουβέντους και τους νεοφώτιστους της Σπαλ να σφραγίζουν την παραμονή τους με τρία γκολ, μετά και την ήττα της Κροτόνε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ματς των 19:00:

Τζένοα – Τορίνο 1-2
Κάλιαρι – Αταλάντα 1-0
Κιέβο – Μπενεβέντο 1-0
Νάπολι – Κροτόνε 2-1
Ουντινέζε – Μπολόνια 2-1
Σπαλ – Σαμπντόρια 3-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ