Σρνα : Κλείνει στην Κάλιαρι

Ο Ντάριο Σρνα αφού δεν έκλεισε στον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει για ετήσιο συμβόλαιο στην Κάλιαρι με την οποία θα παίξει του χρόνου στη Serie A.

Σρνα : Κλείνει στην Κάλιαρι | to10.gr

Ο Ντάριο Σρνα μπορεί να ήρθε Θεσσαλονίκη λίγες μέρες πριν τον τελικό του Champions League για να κλείσει στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία.

Παρότι είναι 36 ετών δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Κροάτης μπακ βρίσκεται στην Ιταλία για να κλείσει για έναν χρόνο στην Κάλιαρι!

Ο Σρνα επισκέφτηκε την ιταλική πόλη πριν υπογράψει, για να δει και από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας και φαίνεται ότι του χρόνου θα του δούμε να αγωνίζεται στη Serie A της γειτονικής χώρας.

Το άρθρο σημειώνει ότι ο Κροάτης τη σεζόν που πέρασε ήταν τιμωρημένος λόγω ντόπινγκ και ότι η ποινή του λήγει στις 23 Αυγούστου (22/8 τελειώνει και από 23/8 μπορεί να αγωνιστεί κανονικά), ενώ βέβαια γίνεται αναφορά και στο πλούσιο βιογραφικό του με τις 134 συμμετοχές στην Εθνική της χώρας του και τα 15 χρόνια στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.