Γιουβέντους : Περνάει ιατρικά ο Περίν

Ο 25χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στο Τορίνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο με την Γιουβέντους.

Γιουβέντους : Περνάει ιατρικά ο Περίν | to10.gr

Η μεταγραφή του Ματία Περίν στη Γιουβέντους βρίσκεται σε τελικό στάδιο, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο 40χρονος αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους ως πρωταθλητής πριν λίγες μέρες μετά την κατάκτηση ενός ακόμα σκουντέτο με τους μπιανκονέρι.

Το γεγονός ότι ο τεράστιος Τζίτζι αποτέλεσε παρελθόν έκανε τους ανθρώπους του συλλόγου να σκεφτούν να δώσουν φανέλα βασικού στον Σέζνι. Ωστόσο, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ιταλίας θέλουν να έχουν μια εξίσου αξιόπιστη λύση στη θέση του τερματοφύλακα, γι’ αυτό και προχώρησαν την περίπτωση του Περίν.

Σήμερα ο τελευταίος βρίσκεται στο Τορίνο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία». Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, αυτό ανέρχεται στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ, στα οποία θα προστεθούν άλλα τρία ως μπόνους.