«Η Νάπολι παίρνει πακέτο Καρνέζη και Μέρετ»

«Η Νάπολι παίρνει πακέτο Καρνέζη και Μέρετ»

Η Νάπολι φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη και του 21χρονου Άλεξ Μέρετ, έναντι 25.000.000 ευρώ.

Ο Ορέστης Καρνέζης θα αποκτηθεί «πακέτο» με τον Άλεξ Μέρετ από τη Νάπολι, με τους «παρτονοπέι» να έχουν συμφωνήσει ήδη με την Ουντινέζε, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Μέρετ είναι 21χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος διένυσε εξαιρετική σεζόν στη Serie A, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να φέρεται έτοιμη να τον πάρει από την Ουντινέζε, έναντι 25.000.000 ευρώ. Στη συμφωνία μεταξύ των δύο διοικήσεων συμπεριλαμβάνεται ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ, με το μεγαλύτερο ποσό να αφορά φυσικά στον ταλαντούχο Μέρετ.

Ο 32χρονος Καρνέζης ανήκει στην Ουντινέζε και μέχρι πρότινος έμοιαζε πιθανή η οριστική μετακίνησή του στη Γουότφορντ, ωστόσο τώρα φέρεται να υπάρχει ανατροπή δεδομένων. Η Νάπολι παρουσιάζεται να έχει συμφωνήσει με την Ουντινέζε για την απόκτησή του, με σκοπό να αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ και φυσικά να έχει το ρόλο του αναπληρωματικού γκολκίπερ στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας.

Στη Νάπολι εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις, όπως εκείνες των Αλφόνς Αρεολά της Παρί Σεν-Ζερμέν, Ρουί Πατρίσιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (υπέγραψε στη Γουλβς) και Πετρ Τσεχ της Άρσεναλ, όμως κατέληξαν στο να πάρουν τους δύο παίκτες της Ουντινέζε. Η ιταλική ομάδα δείχνει να πιστεύει πολύ στον Μέρετ και ο λόγος για τον οποίο επέμεινε πολύ στην απόκτηση (και) του Καρνέζη από την Ουντινέζε, είναι οι διαδοχικοί τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον 21χρονο Ιταλό γκολκίπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ