Τσέλσι, Άρσεναλ και Παρί για Ντοναρούμα

Τσέλσι, Άρσεναλ και Παρί για Ντοναρούμα

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα βρίσκεται στον στόχο μεγάλων ομάδων, αλλά η Μίλαν παρά τα οικονομικά προβλήματα, δεν «ξεπουλάει».

Η Μίλαν μπορεί να έχει οικονομικές δυσκολίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα «ξεπουλήσει» τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Τα ρεπορτάζ μιλούν για ενδιαφέρον της Τσέλσι, της Λίβερπουλ και της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μίλαν ξεκαθάρισε ότι η τιμή με την οποία θα έδινε το «οκ» για την πώληση του Ντοναρούμα είναι τα 70.000.000 €.

Ωστόσο, αυτό το ποσό, οι «μνηστήρες» του ταλαντούχου Ιταλού γκολκίπερ το θεωρούν υπερβολικό, καθώς δεν έχει αγωνιστεί αρκετά σε υψηλό επίπεδο για να επενδύσουν  πάνω του ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Το «σίριαλ» Ντοναρούμα είχε αρχίσει από το περσινό καλοκαίρι. Τότε ο Τζίτζιο Ντοναρούμα, μέσω του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, δεν έδειχνε διατεθειμένος να ανανεώσει στους «Ροσονέρι».

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές. Ακόμα κι απειλές για τη ζωή του είχε δεχτεί. Η Μίλαν είχε φτάσει μία ανάσα από το να χάσει το ακριβότερο περιουσιακό της στοιχείο, χωρίς αντίκρισμα. Και μάλιστα σε μία εποχή που ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά. Ακόμη είναι δηλαδή καθώς η Ιταλική ομάδα δεν βρίσκεται μέσα στα όρια του financial fair play της UEFA.

Μετά την αρχική ρήξη στη σχέση του Ιταλού τερματοφύλακα και της ομάδας, οι δύο πλευρές έκαναν μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί μια λύση. Έτσι κι έγινε. Ο Ντοναρούμα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Μιλανέζους. Μέσα σε εισαγωγικά ο ταλαντούχος γκολκίπερ έκανε τη χάρη στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα. Αλλιώς θα επρόκειτο για μία τεράστια οικονομική καταστροφή για τους άλλοτε πρωταθλητές Ευρώπης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ