Υπογράφει στη Μίλαν ο Χαλίλοβιτς

Υπογράφει στη Μίλαν ο Χαλίλοβιτς

Ο 22χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός, Άλεν Χαλίλοβιτς, βρίσκεται στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν.

Η Μίλαν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροσονέρι», σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sports. Ο 22χρονος άνηκε στη Λας Πάλμας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με τη μορφή δανεισμού από το Αμβούργο, ωστόσο και οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν από την πρώτη κατηγορία της χώρας τους την περασμένη σεζόν, έτσι ο ποδοσφαιριστής έμεινε μετέωρος.

Ο Κροάτης θεωρούνταν ένα από τα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως το 2013, όταν η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 5.000.000 ευρώ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προκειμένου να τον αποκτήσει σε ηλικία 17 ετών. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε ο ίδιος έμεινε πολύ μακριά από το να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, όμως η ιταλική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να του δώσει μια πολύτιμη ευκαιρία να αναγεννηθεί.

Με τη φανέλα της Λας Πάλμας πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις και πέτυχε 2 γκολ, ενώ δεν είχε προλάβει να φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα σε επίσημη αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ