«Η σύζυγος του Μανωλά απέτρεψε τη μεταγραφή του στην Τσέλσι»

«Η σύζυγος του Μανωλά απέτρεψε τη μεταγραφή του στην Τσέλσι»

Η σύζυγος του Κώστα Μανωλά φέρεται να είναι το πρόσωπο που παρενέβη και απέτρεψε τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στην Τσέλσι.

Η Τσέλσι είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται πιο έντονα από κάθε άλλη για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα. Οι «μπλε» φέρονται διατεθειμένοι όχι μόνο να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης που υφίσταται στο συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τους «τζιαλορόσι», αλλά και να του προσφέρουν ετήσιο μισθό ύψους 5.000.000 ευρώ για να τον πείσουν να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Εντούτοις, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η σύζυγος του 27χρονου, Νίκη Πρεβεζάνου, έθεσε «στοπ» στο ενδεχόμενο αυτό. Εξ ου και ο λόγος που ο αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων, Μόντσι, δήλωσε δημόσια ότι ο Μανωλάς επιθυμεί να παραμείνει στη Ρόμα, μετά από συνομιλία που είχαν οι δυο τους.

Για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες από την Premier League, με πρώτες τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πρόσφατα ο εκπρόσωπος του παίκτη παρουσιαζόταν να τον έχει προτείνει στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μανωλάς πραγματοποίησε 40 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα, ενώ με δικό του τέρμα η ιταλική ομάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ