Μπάκα: «Έπαιξα στη χειρότερη Μίλαν της ιστορίας»

Μπάκα: «Έπαιξα στη χειρότερη Μίλαν της ιστορίας»

Ο Κάρλος Μπάκα σε δηλώσεις του μίλησε για την επιλογή του να πάει στη Μίλαν, τονίζοντας πως έπαιξε στη χειρότερη ομάδα στην ιστορία. Ο Κολομβιανός επιθετικός που το καλοκαίρι έφυγε από το Μιλάνο, με προορισμό την Ισπανία και τη Βιγιαρεάλ, είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του και την επιλογή του, όχι όμως από την ομάδα. […]

Ο Κάρλος Μπάκα σε δηλώσεις του μίλησε για την επιλογή του να πάει στη Μίλαν, τονίζοντας πως έπαιξε στη χειρότερη ομάδα στην ιστορία.

Ο Κολομβιανός επιθετικός που το καλοκαίρι έφυγε από το Μιλάνο, με προορισμό την Ισπανία και τη Βιγιαρεάλ, είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του και την επιλογή του, όχι όμως από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάκα:

«Τα χρόνια μου στη Μίλαν ήταν ικανοποιητικά σε προσωπικό επίπεδο. Πραγματοποίησα τους στόχους που έθεσα. Θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα αλλά χρειαζόμουν και λίγη βοήθεια από τους αρμόδιους και την ομάδα.

Ήμουν στη  χειρότερη Μίλαν της ιστορίας. Μετά από 30 χρόνια ο Μπερλουσκόνι  ήθελε να πουλήσει την ομάδα και ακολούθως είχα κάποιες διαφορές με τους νέους ιδιοκτήτες και τον προπονητή Μοντέλα.

Πάντως έφυγα με το κεφάλι ψηλά, καθώς συνέβαλα στην επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ