Επίσημο: «Ροσονέρι» οι Ρέινα και Στρίνιτς

Επίσημο: «Ροσονέρι» οι Ρέινα και Στρίνιτς

Παίκτες της Μίλαν είναι με κάθε επισημότητα οι Πέπε Ρέινα και Ιβάν Στρίνιτς.

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέπε Ρέινα και του Ιβάν Στρίνιτς. Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ροσονέρι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021.

Η μετακόμισή τους στο Μιλάνο ήταν γνωστή, απέμενε μονάχα η επίσημη ανακοίνωση. Οι Μιλανέζοι την Δευτέρα λοιπόν γνωστοποίησαν ότι ενισχύουν το ρόστερ τους με δύο σημαντικές προσθήκες.

«Ο Ρέινα είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στη θητεία του στη Λίβερπουλ. Ήταν στους Reds στον μεγάλο τελικό του Champions League στην Αθήνα και τώρα θα συνεισφέρει στην προσπάθεια των Ροσονέρι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για τον πορτιέρε που αποκτήθηκε ως ελεύθερος (τελευταία επαγγελματική στέγη η Νάπολι).

«Ο Στρίνιτς κάνει ένα υπέροχο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας 2018, το 2017-18 είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στη Σαμπντόρια, κι αυτή η νέα περιπέτεια του στη Μίλαν είναι μια ευκαιρία να ανέβει και πάλι επίπεδο.  Οι Ροσονέρι έχουν λοιπόν προσθέσει ένα άλλο βέλος στη φαρέτρα τους για την άμυνα»

https://twitter.com/acmilan/status/1013827975782035456

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ