Γιουβέντους : «Χρυσώνει» τον Ρονάλντο

Γιουβέντους : «Χρυσώνει» τον Ρονάλντο

Η Γιουβέντους είναι έτοιμοι να προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο μυθικό συμβόλαιο για να τον πείσει να υπογράψει στη Γηραιά Κυρία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας και πλέον επικεντρώνεται στο μέλλον του, καθώς είναι αβέβαιο αν θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε δηλώσει πως θέλει να φύγει από τη βασίλισσα μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League απέναντι στη Λίβερπουλ και μένει να φανεί αν τα λεγόμενα του θα ισχύσουν.

Ο σούπερ σταρ των μερένχες αποτελεί τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της Γιουβέντους, ενώ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπάγερν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca μάλιστα, οι διοικούντες τη Γιουβέντους είναι έτοιμοι να καταθέσουν μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στο Τορίνο.

Συγκεκριμένα, οι μπιανκονέρι πρόκειται να προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο στον Πορτογάλο, το οποίο θα του αποφέρει 30.000.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή 5.000.000 περισσότερα σε σχέση με την πρόταση της Ρεάλ. Όμως πέρα από το συμβόλαιο του Κριστιάνο πρέπει να βρουν λύση και με τη ρήτρα αποδέσμευσης του στη Ρεάλ, η οποία αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο, ποσό που είναι αδύνατον αν προσφέρει η Γιουβε. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η ιταλική ομάδα σκοπεύει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να υπογράψει τον Ρονάλντο, για αυτό το λόγο πρόκειται να πουλήσει και τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ