Η Γιουβέντους ανακοίνωσε Ρονάλντο και τις οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε Ρονάλντο και τις οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε με τη σειρά της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνοντας παράλληλα γνωστές τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας της με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Περίπου μία ώρα μετά την επισημοποίηση από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους το απόγευμα της Τρίτης (10/07), ήρθε και η ανακοίνωση των «μπιανκονέρι». Η ιταλική ομάδα, όμως, δεν έμεινε εκεί, αλλά έδωσε και τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας της με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε πως θα καταβάλει 100.000.000 ευρώ σε βάθος διετίας στους «μερένγκες», ενώ έχει συμφωνήσει για επιπλέον 12.000.000, ως μπόνους επίτευξης στόχων. Όσον αφορά στον Ρονάλντο, το δεδομένο είναι ότι θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τη Γιουβέντους, με τα ιταλικά και τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ετήσιο καθαρό μισθό ύψους 30.000.000 ευρώ.

Νωρίτερα ο 33χρονος φορ αποχαιρέτησε τους φίλους των Μαδριλένων μέσω επιστολής που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε, ενώ ο αρχηγός της τελευταίας, Σέρχιο Ράμος, δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του μέσω Twitter.

Η φωτογραφία – ανακοίνωση της Γιουβέντους:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ