Γκιγκς : «Ο Ρονάλντο πήγε στη Γιουβέντους λόγω της εμμονής του με τον Μέσι»

Γκιγκς : «Ο Ρονάλντο πήγε στη Γιουβέντους λόγω της εμμονής του με τον Μέσι»

Ο Ράιαν Γκιγκς εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να μεταγραφεί στη Γιουβέντους, πηγάζει από την εμμονή του με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχωρήθηκε με μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους και λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ράιαν Γκιγκς εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την επιλογή του 33χρονου να μετακινηθεί στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο Ουαλός παλαίμαχος μέσος υποστήριξε ότι ο λόγος αφορά στην εμμονή του Πορτογάλου επιθετικού με τον Λιονέλ Μέσι και εξήγησε πώς μέσω της μεταγραφής αυτής θα κερδίσει ακόμη ένα επιχείρημα στην άτυπη κόντρα μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.

«Ο Κριστιάνο έχει εμμονή με το να είναι καλύτερος από τον Μέσι. Τώρα, έχει το επιχείρημα ότι κατάφερε να θριαμβεύσει σε Αγγλία, Ισπανία και Πορτογαλία. Θέλει να πει ότι «θα το κάνω και στην Ιταλία». Αυτό θα είναι το επιχείρημά του, όταν ο κόσμος θα συζητά για το ποιος από τους δύο είναι καλύτερος», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 44χρονος.

Ο Γκιγκς υπήρξε συμπαίκτης του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά την περίοδο 2003 – 2009. Ο πρώτος αποσύρθηκε το 2014 από το ποδόσφαιρο, ενώ ο δεύτερος μεταγράφηκε από την αγγλική ομάδα στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ