«Μόνο ο Πέρισιτς συγκρίνεται με τον Ρονάλντο»

«Μόνο ο Πέρισιτς συγκρίνεται με τον Ρονάλντο»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, προπονητής της Ίντερ, μίλησε για τους παίκτες του στους νερατζούρι, Πέρισιτς και Μπρόζοβιτς και σχολίασε τον ερχομό του Ρονάλντο στην Serie A.

Ο Σπαλέτι στην Ίντερ, έχει την ευκαιρία να συνεργάζεται με δύο από τους καλύτερους παίκτες του Μουντιάλ και της φιναλίστ της διοργάνωσης, Κροατίας. Τον χαφ Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και τον εντυπωσιακό εξτρέμ Ιβάν Πέρισιτς. Ωστόσο, την επόμενη σεζόν θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πήρε μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Διαβάστε τι ανέφερε σχετικά με τον ερχομό του CR7 στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και την σύγκριση που έκανε μεταξύ αυτού και του Πέρισιτς:

«Ο Ρονάλντο θα δώσει δύναμη σε όλο το πρωτάθλημα. Με αυτόν θα γίνει πιο δυνατό. Παλαιότερα η Serie A ήταν το πιο δυνατό πρωτάθλημα, το καλύτερο, τώρα με αυτόν θα ενεργοποιηθεί και πάλι ο… μηχανισμός.

Σχετικά με τους παίκτες μου, ο Μπρόζοβιτς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή εικόνας της Κροατίας στον ημιτελικό με την Αγγλία. Ανέβασε ακόμη και τον Μόντριτς, έχει μεγάλη ποιότητα. Ο Πέρισιτς είναι ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί με τον Ρονάλντο. Δυνατός, γρήγορος και επίμονος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ