Τζιοβίνκο ο αντί-Άντερσον στη Λάτσιο;

Τζιοβίνκο ο αντί-Άντερσον στη Λάτσιο;

Ο επαναπατρισμός του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες μιας και η Λάτσιο εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον κάνει κάτοικο Ρώμης.

Οι Λατσιάλι είχαν μια πολύ καλή σεζόν με τοπν Βραζιλιάνο Φελίπε Άντερσον να είναι από τους κύριους πρωταγωνιστές με 8 γκολ σε 32 συνολικά εμφανίσεις. Ο Βραζιλιάνος όμως μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή στην Γουέστ Χαμ, έναντι λίγο περισσότερων από 35 εκατομμύρια ευρώ.

Η Λάτσιο γέμισε τα ταμεία της αλλά πλέον έχει μια μεγάλη τρύπα δημιουργικά ενόψει της επόμενης σεζόν. Τρύπα που ο Ινζάγκι σκοπεύει να κλείσει με την απόκτηση ενός επιτελικού ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας. Ο λόγος για τον μικρόσωμο, βιρτουόζο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

O 31χρονος και ύψους 1,64μ. Ιταλός, μετά από μια τριετία τη Γιουβέντους, βρίσκεται από το 2015 στις ΗΠΑ και την Τορόντο με την οποία έχει πετύχει73 γκολ και έχει μοιράσει 45 ασίστ σε σύνολο 128 εμφανίσεων, ενώ είναι και διεθνής με την Σουλαντρα Ατζούρα (23 συμ) και όλα δείχνουν πως η συγκυρία για επαναπατρισμό είναι ιδανική για τους Λατσιάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ