Μπονούτσι : Θέλει να φύγει από τη Μίλαν

Μπονούτσι : Θέλει να φύγει από τη Μίλαν

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μίλαν μετά από μόλις έναν χρόνο παρουσίας είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι και οι κορυφαίες ομάδες από την Αγγλία καραδοκούν για τον Ιταλό αμυντικό.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πριν από έναν χρόνο πραγματοποίησε τη μεταγραφή της χρονιάς στην Ιταλία, καθώς αποχώρησε από τη Γιουβέντους για να πάει στη Μίλαν. Πλέον έναν χρόνο μετά φαίνεται πως έχει μετανιώσει για την επιλογή του να αγωνιστεί στους ροσονέρι, καθώς αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ειδικά μετά το «αντίο» των Κινέζων επιχειρηματιών που αγόρασαν πέρσι την ομάδα.

Η κατάσταση στη Μίλαν όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει και τον Μπονούτσι, ο οποίος σύμφωνα με το Football Italia σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από το Μιλάνο. Η διοικητική αβεβαιότητα είναι ο κύριος λόγος, αλλά και το γεγονός πως η ομάδα του Μιλάνο δεν πρόκειται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο τη νέα σεζόν.

Ο Μπονούτσι θέλει να φύγει και να αγωνιστεί στην Αγγλία και έχει προσελκύσει ήδη αρκετούς από τους κορυφαίους συλλόγους της Premier League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να τον κάνει δικό της. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ιταλό αμυντικό αναμένεται να κινηθούν τόσο η Τσέλσι όσο και η Μάντσεστερ Σιτι, όμως φαίνεται πως οι κόκκινοι διάβολοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μίλαν για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ