«Ψηστήρι» Ανσελότι σε Ντι Μαρία για να έρθει στη Νάπολι

«Ψηστήρι» Ανσελότι σε Ντι Μαρία για να έρθει στη Νάπολι

Ο Κάρλο Ανσελότι έχει πολύ ψηλά τον Άνχελ Ντι Μαρία για τη Νάπολι της επόμενης σεζόν και έχει αναλάβει προσωπικά να τον πείσει να ενταχθεί στους Παρτενοπέι.

Οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η εφημερίδα Corriere dello Sport, κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Άνχελ Ντι Μαρία της Παρί σεν Ζερμέν. Ο νέος τεχνικός των παρτενοπέι θέλει να δώσει στον Αργεντινό τα κλειδιά της Νάπολι της νέας εποχής και έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Ο Ανσελότι έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντι Μαρία για να τον πείσει να πει το «ναι» καθώς το κασέ του διεθνούς με την Αλμπισελέστε μέσου είναι το μεγαλύτερο αγκάθι στην υπόθεση, αφού αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Ο Ιταλός τεχνικός αποδεδειγμένα, μπορεί να βγάλει τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό του Ντι Μαρία.

Το έκανε άλλωστε με… εκκωφαντικό τρόπο τη χρονιά της κοινής συνύπαρξής τους στη Ρεράλ Μαδρίτης (2013-2014). Τότε ο 30χρονος πλέον άσος, αγωνίστηκε στο κέντρο και σε χαμηλότερα μέτρα στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά με τον Ντι Μαρία να κάνει μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 11 γκολ και 25 (!!) ασίστ σε 52 ματς της Βασίλισσας σ όλες τις διοργανώσεις,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ