CAS, η τελευταία ελπίδα της Μίλαν για Ευρώπη!

CAS, η τελευταία ελπίδα της Μίλαν για Ευρώπη!

Μετά την επιβολή ευρωπαϊκού αποκλεισμού ενός έτους από την UEFA, η Μίλαν προσέφυγε στο CAS για να καταφέρει άρση της βαριάς αυτής τιμωρίας που προκλήθηκε λόγω παραβάσεων του FFP.

Στο ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) προσέφυγε η Μίλαν για ν’ ακυρώσει τον αποκλεισμό για ένα χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που της επιβλήθηκε από την UEFA. Η διάσημη ιταλική ομάδα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης, λόγω μη συμμόρφωσής της με τους κανονισμούς του financial fair-play.

Ο ιστορικός ιταλικός σύλλογος είχε μπει εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, καθώς οι Κινέζοι ιδιοκτήτες, που εξαγόρασαν τους «ροσονέρι» από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέρυσι, ξόδεψαν περίπου 200 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές χωρίς να έχουν ανάλογα έσοδα, ενώ χρειάστηκαν να συνάψουν δανειακή σύμβαση με αμερικάνικο fund προκειμένου να χρηματοδοτήσουν το πρότζεκτ τους

Η Μίλαν είχε εξασφαλίσει θέση στο Europa League της επόμενης περιόδου, τερματίζοντας έκτη στο ιταλικό πρωτάθλημα, και ο αποκλεισμός της δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο στη Φιορεντίνα, ενώ ωφελημένη είναι και η Αταλάντα, που θα μπει απευθείας στους ομίλους. Το διεθνές δικαστήριο θα εξετάσει σήμερα την έφεση της Μίλαν και δεν αποκλείεται το βράδυ να εκδοθεί η απόφαση, την οποία αναμένουν με μεγάλη αγωνία οι «ροσονέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ