Γιουβέντους : Μια ανάσα από τον Νταρμιάν

Γιουβέντους : Μια ανάσα από τον Νταρμιάν

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν βρίσκεται η Γιουβέντους. Ο Ιταλός δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και η Γιούβε θέλει να το εκμεταλλευτεί

Η Γιουβέντους φέρεται να είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του Ματέο Νταρμιάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιταλός ακραίος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο, συνεπώς η πόρτα είναι ανοιχτή για όποια ομάδα θέλει τον Νταρμιάν.

Ο 28χρονος Ιταλός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των «κόκκινων διαβόλων» όταν τον αποκτούσαν από την Τορίνο το 2015. Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ έχει 85 συμμετοχές και ένα γκολ.

Οι ικανότητα του Νταρμιάν να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που επιτρέπει στους προπονητές του να αναπροσαρμόζουν τα πλάνα μέσα στη διάρκεια του αγώνα.

Στο «στρατόπεδο» των «μπιανκονέρι» προσπαθούν να χτίσουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα, ώστε να πλαισιώσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν κρύβουν άλλωστε ότι ο στόχος τους πλέον είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ