ΑΕΚ : «7Χ7» και… συνεχίζει ο Ουφάνο

ΑΕΚ : «7Χ7» και… συνεχίζει ο Ουφάνο

Το εντυπωσιακό σερί της ΑΕΚ στα ματς που ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στα μπουθ.

Η ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Απόλλωνα (0-0) και εκείνο του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό (0-4), αγωνίζεται χωρίς να έχει τον πάγκο τον τιμωρημένο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, έπειτα από τη χειρονομία του στη Λεωφόρο τιμωρήθηκε με 15+30 μέρες απουσίας από τους πάγκους, ολοκληρώνοντας αυτή την ποινή στο παιχνίδι με τη Λάρισα που έρχεται.

Στα 7 παιχνίδια που χρειάστηκε να απουσιάσει μέχρι στιγμής ο Χιμένεθ, η ΑΕΚ πάντως έχει κατορθώσει να «τρέξει» ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Μετρώντας με τον Φελίπε Ουφάνο στον πάγκο της, μόνο νίκες!

Φυσικά, το παραπάνω στατιστικό δεν πιστώνεται στον… Ουφάνο, μιας και όλες οι αποφάσεις παίρνονται από τον τεχνικό της Ένωσης. Που παρακολουθεί τους αγώνες από τα μπουθ ή την εξέδρα, δίνοντας από εκεί τις οδηγίες του στον βοηθό του. Έχοντας ενδεχομένως μια πιο ψυχρή οπτική των πραγμάτων, παρακολουθώντας από ψηλά το παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πολλοί προπονητές κατά το παρελθόν έστελναν στην εξέδρα τους βοηθούς τους, ώστε να τους προσφέρουν μια διαφορετική οπτική για τον αγώνα. Κάτι, που στην περίπτωση της ΑΕΚ έγινε από την ανάποδη και όχι φυσικά από… επιλογή.

Στα ματς που έχει καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ ο βοηθός του Χιμένεθ, η Ένωση έχει καταγράψει πάντως μόνο νίκες. Μετρώντας μέχρι στιγμής ένα εντυπωσιακό «7Χ7» σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Που φιλοδοξεί να γίνει «8Χ8» το Σάββατο κόντρα στη Λάρισα. Στο τελευταίο ματς που ο Χιμένεθ θα κληθεί να κοουτσάρει την Ένωση από τα μπουθ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στα ματς που βρέθηκε στον πάγκο της ο Φελίπε Ουφάνο:

AEK-Πλατανιάς 3-0

Καλλιθέα-ΑΕΚ 2-3 (Κύπελλο)

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2

ΑΕΚ-Κέρκυρα 3-1

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-4

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0 (Κύπελλο)

ΑΕΚ-ΠΑΣ 3-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ